Even voorstellen...

Even voorstellen,

Vloer en wandwerken 

Van Acker Nick B.V.  voert alle vloer en wandwerken uit om u kwalitatieve binnen vloer en wand te garanderen. Hij gebruikt steeds de beste materialen, zodat u gegarandeerd bent van een duurzaam en stevig resultaat. Deze vloerlegger gaat voor een fijne afwerking, heeft veel oog voor detail en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Ook mogelijke afbraakwerken  neemt deze vakman er graag bij.

Oprit en Terraswerken

Eveneens voor het aanleggen van opritten en terrassen bent u bij Van Acker Nick b.v aan het goede adres. Nick gaat aan de slag met verschillende soorten materialen en grondstoffen. Denk hierbij aan natuursteen, keramische tegels en klinkers. Moeten er nog voorbereidende grondwerken uitgevoerd worden? Geen probleem. Van Acker Nick B.V. neemt deze klus graag in handen.

Metselwerken

Het metselen van een tuinmuur, bijzetten van een garage, berging of keuken, een brievenbus of andere metselwerken leg uw project in de vakkundige handen van Van Acker Nick B.V. wij voeren met plezier die metselwerken uit.


Kleine graafwerken

Even de grond gelijk trekken in de tuin, de oprit uitgraven of een nieuwe put laten graven voor een toekomstig zwembad?  Zowat alle beperkte en kleine grondwerken worden door ons naar behoren uitgevoerd, met het nodige advies en een degelijke aanpak.

De werken worden deskundig, nauwkeurig en doeltreffend uitgevoerd. Steeds volgens uw wensen en uiteraard uw noden. Voor beperkte graafwerken kunt u steeds op ons rekenen.

Denk maar aan:

  • uittrekken van boomstronken / wortels
  • trekken van sleuven
  • rioleringswerken qua sleuven en buizen klaarleggen
  • kleine tuin nivelleren
  • sleuven graven
  • fundering uitgraven
  • rioleringswerken

Vrijblijvende offerte 

Wilt u meer inlichtingen over deze aannemer uit lichtervelde? Neem contact op met Van Acker NIck b.v. Deze vakman staat u graag bij met al uw vragen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Nick komt dan langs om alles te bespreken en op te meten. De offerte is geheel vrijblijvend en gratis